OULU | KEMI | TORNIO | KAJAANI | ROVANIEMIPysäköinninvalvontaa Pohjois-Suomessa

Turvallisuutta ja viihtyvyyttä taloyhtiöille ja liikekiinteistöille

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pysäköinninvalvontaan. Virheellinen pysäköinti on kasvava ongelma taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pihoilla. Ammattitaitoisella ja tehokkaalla pysäköinninvalvonnalla ongelma korjaantuu ja samalla varmistetaan myös pelastusteiden esteettömyys sekä turvallinen ympäristö piha- ja pysäköintialueella. Parkkipartion palveluita hyödyntävät tänä päivänä jo useat sadat taloyhtiöt, liikekeskukset, huoltoasemat sekä toimitalot.

Lue lisää palveluistamme ParkkiPaten sivuilta

ParkkiPartio (Aluepartio Oy) liittyy osaksi ParkkiPate-konsernia 1.5.2022

ParkkiPate ja Parkkipartio ovat merkittäviä yksityisen pysäköinninvalvonnan suomalaisia toimijoita. ParkkiPate on Suomen suurin valvonta-alan toimija ja Parkkipartiolla on vahva markkina-asema pohjois- Suomessa. Parkkipartio siirtyy osaksi ParkkiPate-konsernia ja tätä myöten asiakkaille voidaan tarjota entistä parempaa valvontapalvelua.

Kiinteistöille muutos näkyy käytännössä vain siten, että Parkkipartion kyltteihin tullaan lisäämään myös ParkkiPaten nimi, Parkkipartion nimen jäädessä myös kyltteihin näkyviin. Valvontatoimintaa tullaan jatkamaan kohteissa kuten ennenkin. Parkkipartion vanhat työntekijät jatkavat työskentelyään normaalisti ja palvelevat kohteissa jatkossakin.